topbella

Wednesday, June 23, 2010

Happy Birthday Sayang....

Harini bersamaan 16 Jun 2010 (Rabu) genaplah usia husband ku 27 tahun...Huhuhu...Dah tua rupanya...Teringin nak celebrate and wat suprise kt dia tp malang nasibku coz husband outstation...Ada juga post kat facebook tanya pandangan member2, apakah hadiah yang teristimewa yang boleh dihadiahkan utk husband yang tersayang...Banyak juga la idea member2 yang tak tercapai dek akalku ini...hehehe...


Inilah diantara hadiah2 yang hubby ku dapat tp sblm tu dia dh dapat beberapa hadiah dr aku...cuma tak dapat nak amik gambar sbb dia dh buka wrapping n guna sblm tarikh birthday...

Anyway....

Firstly, nak wish Happy Birthday to my husband..."Happy Birthday Sayang!!!Walaupun kita jauh di mata tetapi dikau sentiasa dihati...Semoga panjang umur, dimurahkan rezki dan apa yang syg hajat and impikan akan tercapai..Hope hubungan kita berkekalan and bahagia hingga akhir hayat...Love u so much honey..Ummuah!!!"


Sempena birthday husband, aku ada la wat suprise sikit pakat2 ngan family husband nk celebrate kt rumah adik ipar time husband balik dr outstation. Pastu senyap2 beli kek birthday ngan adik ipar...Hampir2 kantoi jugak kek birthday tu tp saje2 wat tak tau...so husband tak tanya and syak apa2...Tapi 2 hari sebelum tarikh birthday husband,aku dh standby kad birthday yang penuh dengan ayat2 power and luahan hati dari seorang isteri...hehehe...Tak tahu la husband aku tu faham and hayati tak kata2 aku tu...Sesungguhnya aku bersyukur dikurniakan seorang husband yang baik, caring, memahami dan sentiasa membahagiakan isterinya...




No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...