topbella

Thursday, June 24, 2010

Happy Father's Day

Pada 20 Jun 2010 ini merupakan Hari Bapa Sedunia...Sempena Hari Bapa ini saya ingin mengucapkan "Selamat Hari Bapa" kepada semua para bapa, papa, dady, abah, walid, baba, ayah dan yang seangkatan dengannya....
Tanpa Bapa siapalah kita...
Tahun ni aku sambut 2x sebab aku dh ada 2 bapa sekarang ni...tapi bukan disebabkan mak aku kawin 2 tau...still bapa yang sama lagi...hehehe...
Kini kan aku sudah berumahtangga, so bertambah la seorang lagi bapa iaitu Bapa Mertua ku (walid)...
Pada 19 Jun 2010 tu aku pergi kenduri kahwin saudara sebelah suamiku di Nilai bersama keluarga mertuaku...Aku bertolak tengahari dan balik ke Cheras, KL dekat maghrib...Semasa ku di Nilai, husband aku call dan bertanya pendapatku sama ada nak beli 1 kek atau 2 kek utk celebrate hari bapa nanti...
Nak tahu apa yang ku jawab?
Tengok gambar kt bawah ni pun boleh tahu...hehehe...

Ni semua plan husband aku la...Husband aku ni minat bola...Tu yang dia pilih kek bola ni..Nasib baik masa birthday dia aku tak belikan kek ni...Dah pegang2 dah tapi teringin plak nak beli kek yang special tuk dia...tu yg cancel beli kek bola...Last2 husband aku beli untuk celebrate Hari Bapa plak...

Ni lah bapa mertuaku...Dah la tarikh birthday kami sama...hehehe...Teringat potong kek sama2 ngan walid...


Separuh kek kami korbankan pada malam tu juga sebab aku and husband dah nak balik Banting...
Separuh kek lagi aku bawa ke Banting untuk bapa aku plak...Tapi yang sedihnya,bila sampai di Banting, mak aku tiada di rumah sbb terpaksa bermalam di rumah sedara di Tanjung Karang...Terpaksa celebrate ngan bapa aku berempat ngan suami dan adik aku yang bongsu...

"Untuk abah tersayang, Selamat Hari Bapa. Semoga abah dipanjangkan umur dan dimurahkan rezki...Semoga hubungan keluarga kita berkekalan and bahagia hingga ke akhir hayat...Kasih sayang dan pengorbanan abah selama ini tidak akan ida lupakan...Ida sayangkan abah...Ummuah!!!"

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...