topbella

Wednesday, January 5, 2011

Fuhhhh!!!Rindunye nak aktif semula



Hai...Lama rasanya tak aktifkan blog ni...Tiba2 rasa rindula plak..Maklum jela, lepas bersalin kan My Little Princess "Qaleesya Amani" banyak komitmen and tanggugjawab nak dilaksanakan...dari segi family, baby and keje...takpe, pasni aku try free2 kan masa aku untuk post blog...

Anyway, Happy New Year wat semua...Walaupun agak dah terlewat nak wish...hehehe...semoga apa yang u all impikan akan tercapai...Amin...

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...