topbella

Thursday, January 27, 2011

Qaleesya Kat Opis Mama The Series

Haaa….Masih ingat tak Qaleesya pernah ke Opis Mama sebelum ni…Nampak gayanya Kisah Qaleesya ke Opis Mama tu tak habis kat situ je…Harini Qaleesya sekali lagi terpaksa ke opis mama…Leh jadi the series dah ni…Qaleesya terpaksa dan dipaksa ke opis aku coz arini aku amik halfday, nak ikut husband pegi Melaka…hehehe
Kali ni, Qaleesya semakin serasi ngan opis aku…yela, maybe dia pernah tertanya2 , “macam pernah ku lihat tempat ini…tapi di mana ya???” lebih kurang gitu la Pak Dalangnye…

Seperti biasa, kalo sampai opis je ramai la aunty2 yang nak menjaga and mendukung Qaleesya...Aku leh tinggalkan Qaleesya kat member2 and aku menapaw makanan kat Anjung...Agak risau jugak la aku, takut Qaleesya menangis pulak...ternyata firasat aku salah...Sampai je aku kat opis Qaleesya tengah syok tido kat bahu Cik Liza...Ada tokoh2 ibu mithali gitu...mesti kembang kalo org tu baca...hehehe...gurau je jangan mare Cik Liza...


Ni la salah sorang aunty yang paling suka mendukung and menggomol anak aku...
.

Apa la aunty Renny ni, sampai terkangkang Qaleesya....Terlalu asyik sangat berpossing la tu...abis la anak aku jalan mengengkang plak bila besar nanti...huhuhu...
.

Ni plak Cik Liza...bakal2 ibu mithali tu....mithali ke????hehehe...




Nasib baik la Qaleesya tak meragam sepanjang berada di opis mama..."Qaleesya kan anak solehah"...kata Papa dia la...Kalo meragam, mampus la aku kena marah ngan Mummy Dasar...Ops!Terlebih sudah...sebelum aku merapu yang bukan2...baik aku chaw dulu...kalo tak, abis aku kena GAMMM!!!!!huhuhu....

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...