topbella

Thursday, February 10, 2011

Luahan Hati Si Dia...


 Petang Jumaat ni terasa boring la plak...Selalu pegi berjalan2 tapi terasa malas plak harini...Nak hilangkan boring punya pasal, layan la baca email2 yang dah beratus2 tak dibaca...Tiba2 tergerak hati nak baca email2 lama...lagi2 email my hubby...tak sangka masih simpan lagi email hubby masa zaman bercinta dulu....Sayang juga dia kat aku...Terharunya aku bila baca...sob..sob..sob...






[ No Subject ]
Full View
Photo for Shaikh 7
From:
Shaikh 7  
Add to Contacts
To:maya nabilla 


Assalamualaikum,
apa khabar sayang ari ni?
dah kul 12.30 skrg tapi sejak operation smlm ayg tak msg syg lagi..risau teramat sgt..dari semalam masih pegang hp tggu msg dari ayg..
bila fikirkan ayg meremang bulu roma..nak call x berani takut org lain yang jawab nanti..mungkin ayg masih letih. syg dah msg no adik ayg yg 012 tanya keadaan ayg tp still x ada reply juga..x tahu apa nak buat skrg hanya bole berdoa utk ayg saja...
miss u honey..
***************************************************
"Apa khabar ayang hari ni?smg makin hari ayg makin bertambah sihat...Here
 i like to send my sincere best wishes to a full recovery past.U already
know how much u mean to your family n friends. So we all hope u get home n
get well soon.
Good luck as u go through your treatment at the hospital. You've been a
big inspiration in my life. I want to say "THANK YOU" for all the
happiness u haven continue to give me n thanks also for the memories.im
looking foward to go out back with u again.
I hope u are going to get out of there soon and back to your home and
work. Miss u so so so so so much!!! Dont give up!We're with u!Remember
 that i love u and im always praying for u!Forever and ever, you'll atay in
my heart. Believe in love, believe in God!You're cured!Insya-Allah..."

**********************************************************

"Buat ayg yg amat disayangi....
Syg mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan 
Selamat Hari Raya dan
Selamat Menyambut ulangtahun perkenalan kita yang pertama...Syg juga ingin
memohon maaf dari ayg atas segala kesalahan yg syg lakukan terhadap ayg
sepanjang pekenalan kita.Syg sedar syg banyak buat ayg sedih dan kecik
 hati...itulah syg selalu tak sedar apa yang syg lakukan tp syg janji pd
ayg dan juga diri syg sendiri syg akan cuba berubah dan ingin menjadi yg
terbaik utk ayg syg.syg nak tahu syg sygkan ayg sepertimana ayg sygkn
syg...syg rs sunyi tanpa ayg, hanya ayg saja boleh bahagiakan syg seperti
skrg ni...tak sabar rasanya nak kenalkan ayg pada umi dan walid. Syg tak
sanggup lg berjauhan dgn ayg mcm skrg.Rindu sgt!Syg nk selalu disamping
ayg dan disisi insan yg amat syg cintai...Ummuahhh!!!!xxx "



Inilah lagu masa mula2 kenal husband aku dulu....lagu ni yang dia bagi kat aku...
“Pencinta Wanita
ku temukan dalam pencarian
cinta sejati untuk hidupku
kurang lebih yg spt dia
ku harap dlm cintaku

ku tak mau menjanjikannya
pasti bahagia bila denganku
biar dia rasakan sendiri
betapa gilanya cintaku
aku memang pencinta wanita
namun ku bukan buaya
yg setia pada seribu gadis
ku hanya mencintai dia
aku memang pencinta wanita
yg lembut spt dia
ini saat ku akhiri semua
pencarian dalam hidup
cintaku ternyata aku mau hanya dia
ku tak mau menjanjikannya
pasti bahagia bila denganku
biar dia rasakan sendiri
betapa gilanya cintaku
kamu memang pecinta wanita
namun kau bukan buaya
yg setia pada seribu gadis
kau hanya mencintai aku
pecinta wanita
mencintai dia
hanyalah dia

Ini plak lagu yang aku bagi kat dia,konon2 balas lagu dia la...hehehe...jiwang tak...
“Teman Bicara
Bukan sekali bukannya dua
Telah sering kita berjumpa
Belum pernah tertarik rasa
Kita sekadar kawan biasa
Aku kenali siapa dirimu
Kau pun tahu siapa diriku
Kerna engkau teman bicara
Antara kita tiada rahsia

Tiba-tiba ku lihat sikapmu
Tidak seperti dulu
Terhadapku kau menaruh hati
Sejak bila tak ku sedari
Tiba-tiba ku rasa diriku
Tidak seperti dulu terhadapmu
Ku menjadi resah
Sering kehilangan kata-kata
Kini bila bertentangan mata
Bergementar seluruh anggota
Entah mengapa tiada ku tahu
Berdepan denganmu ku terasa malu

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...