topbella

Tuesday, February 22, 2011

Nak Berjual ke NiE???

Baru2 ni, bapa aku pergi shopping ngan mak aku...Macam biasa la, bapa aku ni kalo bershopping, tak sah kalo tak round sume pasaraya...biasanya tempat2 yang dia akan shopping kat Banting ni, Pasaraya Megah, Aconsave, Tesco and The Store...nak servay harga dulu sebelum beli katanya...terkejut aku bila bapa aku shopping semua barang2 dapur and yang seangkatan dengannya macam orang nak berniaga...nak kata bapa aku ni peniaga tidak la plak...sume tu untuk pakai sendiri je...SALE katanya...sampai takde ruang nak park barang2 ni...

Hmmmm...apa2 jela abah....asalkan B.A.H.A.G.I.A....

Jom kita tengok apa yang bapa aku beli tu...



Ishhhkkk...Dah macam kat pasaraya kan...

3 comments:

  1. mak oii..byk nyer shoping..haha..stok smpi taon depan neh..hihi..nk sabun daia 1 buley??haha

    ReplyDelete
  2. hahaha...tu la pasal...banyak gile kan...tu la...org kata, pompuan shopping bagai nak gile, ni apa kes laki pun shopping camni...nak beli leh...harga 2x ganda..boleh?hehehe

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...