topbella

Thursday, February 10, 2011

Qaleesya 6 Month Old...

Hai...Pejam celik...Pejam celik...Dah 6 bulan Qaleesya ni ye...Aku pun macam tak percaya je, dah besarkan Qaleesya dari lahirnya 2.6 kg sampai la sekarang ni  dia 6 bulan 7.1 kg...semangat jugak anak aku ni...Sebenarnya aku rasa seronok sangat jadi ibu ni...wlaupun malam2 kena berjaga nak susukan baby coz aku masih breastfeed and kena berjaga malam temankan baby main...Kadang2 sampai pukul 3 pagi baru baby tido..

Hmmm...Bila tengok wajah dia rasa sejuk je hati aku ni...Masalah and kemarahan pun hilang...
Aku rasa tak sabar nak tunggu anak aku mula berjalan...Agak2 berapa bulan lagi ek?Walau apa pun, Alhamdulillah aku bersyukur coz Qaleesya senang nak dijaga and sihat sentiasa...

Jom tengok Qaleesya Amani ni....







Pink Panter ni lah kawan Qaleesya...Berjalan ke mana saja mesti kena bawa..Kalo tertinggal menangis la dia...


2 comments:

  1. sangat comel la budak ni...geramnyer......

    ReplyDelete
  2. Thanks Cik Qaseh...Hope satu hari Cik Qaseh akan dpt baby comel gak...hehehe...bila tu gaknye ek?

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...