topbella

Sunday, February 6, 2011

Si Kecik Kena BULI...

Ni yang nak story ni….Selalukan kita dengar budak sekolah je yang kena buli…kalo budak kecik or baby macam Qaleesya ni kes kena dera je…tapi ni dah kes lain plak, “Qaleesya dibuli oleh Pakcik and Makcik dia”…hehehe…
Takdelah, gimik je lebih…Marah plak makcik and pakcik Qaleesya kalo baca blog ni…Ini cerita yang sebenarnya, Qaleesya bukanlah kena buli pun…Kat umah mak mertua aku ada satu Teddy Bear besar sebesar orang…Makcik dia beli masa belajar kat India…Kat sana murah sikit…Si Kecik ni suka bona ngan Teddy Bear tu…Mengekek2 tak hingat2…Pantang tunjuk depan dia, mula la mengekek2…macam budak beso je…tapi kalo tengok aksi Si Kecik masa tu memang nak tergelak beso…lawak…lawak…Pakcik and Makcik dia pun pandai cari bahan nak kenakan Si Kecik ni…Ingatkan Si Kecik ni takutlah bila tunjuk Teddy Bear Beso tu…Rupanya sebaliknya…Apalagi, Pakcik and Makcik Qaleesya bagi Qaleesya meniarap…Pastu diambilnya Teddy Bear tu diletaknya kat atas Qaleesya…siap amik gambo lagi…macam2 pose yang dorang buat kat Si Kecik ni…,Nasib baik la tak nangis Si Kecik ni…Lepas ni aku nak kena belikan Teddy Bear Beso jugak la jawabnye…coz bila bagi teddy bear yang biasa and kecik2 tu, dia tau nak masukkan dalam mulut je…abis berjerawat semua teddy bear yang aku belikan tu…
 
Alaaaa...Siannya dia...sampai tertutup2 mata kena himpap teddy bear tu ye...
Ni pakcik Husam...Qaleesya suka and sayang betul kat pakcik dia sorang ni...coz pakcik dia ni la yang paling suka sakat and buli Qaleesya...




No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...