topbella

Tuesday, February 8, 2011

Tiba2 Teringat Hari Raya Yang Lepas

2009 - Kami beraya berdua setelah sah bergelar suami isteri
 Sejak start2 berpuasa ni, tiba2 teringat hari raya la plak...sedangkan puasa Ramadhan tak lagi...bukan tak lagi...lama lagi pun...hehehe...

Raya tahun 2009 aku first time tak dapat beraya bersama keluarga aku coz status dah bertukar...setelah sah bergelar isteri orang...aku beraya kat belah husband aku dulu kat Penang...

First time bersalaman memohon maaf dengan suami tercinta 
First time juga kopak duit bagi duit raya untuk 2 keluarga

Suami aku yang suka bergurau and buat muka

 Raya Tahun 2010 pula sangat bermakna pada aku coz dapat beraya bertiga...
   Aku + Husband + Qaleesya
__________________
Tapi yang sedihnya tak dapat nak bergambar satu family memandangkan masing2 sibuk dengan keluarga dan hal2 lain...Tak semua dapat berkumpul pada hari yang sama...Hope raya tahun ni lebih meriah and bermakna dari tahun sebelum2nya...huhuhu...  
2010 - Kami beraya bertiga bersama puteri tersayang



No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...