topbella

Monday, March 21, 2011

Geramnye Aku!!!

Baru je berangan nak balik ngan husband coz malas nak drive...Tiba2 je dapat call dari husband, dia kata tolong ambil syg kat airport (KLIA) coz driver opis tak dapat ambil awal..Husband tak sanggup nak tunggu lama kt airport...Hmmm...nampaknya, jadi angan2 Mat Jenin je la aku nak jd Madam Beso arini...Aku jugak la yang kena jd driver...bukan dari Putrajaya ke Banting tapi dari Putrajaya ke KLIA...huhuhu

Dah la kena drive...Minyak plak dah dekat kering...nak isi minyak kt Putrajaya takut jam la plak..Maklumlah orang2 kerajaan baru balik kerja...So, aku ingat nak isi minyak kat KLIA..Sebelum masuk terminal aku nampak la Petronas, aku singgah la kejap nak isi minyak...Yang sedihnya tu aku baru perasan, beg duit aku tertinggal kat opis...Haduyaiiii!!!!Camne aku nak isi minyak ni...Tension tul la!!!Dah satu kerja plak aku kena korek handbag aku, kot2 aku ada tertinggal duit...Nasib baik la ada...Tapi cuma RM4 je...Alamak!!!Cukup ke ni???Pasrah je la...Hope cukup la minyak tu...Aku isi la minyak RM4 dengan muka tebal aku tu daripada tak isi langsung...

Sampai je kat terminal ketibaan, aku sms husband aku kata dah sampai...Alamak!Parking plak takde...Kat situ paham2 jela...bukan boleh senang2 parking...Pakcik Polis Seragam Putih tu mesti berkeliaran kat situ nye...Silap2 kena halau or saman plak aku...Nasib baik la ada satu kete ni baru keluar, so dapat la aku parking situ...

Sementara tunggu husband aku, tiba2 je perut memulas2, menyucuk2...bukan nak membuang tapi gastrik sudah mari la...Aduhhhh...sakitnyeeee...Dah la aku geram tambah plak sakit perut...Balik nanti confirm demam la aku...


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...