topbella

Sunday, March 20, 2011

Harini Papa Balik Dari Sarawak


Setelah 3 hari papa takde, arini la hari yang paling menggembirakan wat Qaleesya...coz Papa Qaleesya balik arini dari Sarawak...Flight pukul 2.00pm katanya..Sempat la mama balik ngan papa petang ni...hehehe...malas nak drive sebenonye...Maklumlah, budak2 dah mula start sekolah, confirm jem petang2 ni...

Semalam call papa pukul 2.00 am, papa tak tido lagi...Papa kata tengah bungkus barang2 dalam kotak...Mama tanya barang apa? Papa cakap barang2 mama la...Kek Lapis lagi...Mama ni pun saje2 tanya soalan macam2 kat papa...macam budak2 plak...Mama tanya barang apa tu?Kenapa nak kena bungkus elok2?Banyak sangat ke?Sampai bengang papa nak menjawab...Last2 papa cakap,
" Saje je nak bungkus cantik2...tak boleh ke?Dah la mama, dah lewat ni...Pegi la tido...Sok kan nak keje..."
(Papa dah malas nak layan la tu...)

Tak sabar nak tengok apa yang papa beli tuk mama and confirm ada present tuk Qaleesya juge...hehehe
Petang ni nak balik awal, tak nak balik lewat...Hope tak banyak keje la arini...

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...