topbella

Tuesday, March 29, 2011

Jalan2 kat Nilai 3

 Ahad lepas husband aku ajak pergi lawat member dia yang baru bersalin kat Nilai...Member dia dapat baby boy, namanya panjang...yang aku ingat Qalish...Baru 6 hari...Tapi sian Qalish, dia kena demam kuning...Teringat plak Qaleesya masa kena demam kuning dulu...
Lepas balik dari rumah member husband, singgah la kejap ke Nilai 3 coz tak jauh sangat dari umah member husband tu...Saje2 berjalan...Dah lama rasanya tak berjalan2 bertiga...Husband aku kan kerap outstation...Sampai Nilai 3 dah pukul 2.30 pm something la...aku pun tak perasan..Panasnyeeeee kat sana...Dah la tak makan lagi dari pagi...kelaparan aku...Jangan gastrik sudah la...Paling kesian kat Qaleesya la...Takut demam je kena panas...Nasib baik bawa stroller MU dia tu..hehehe...
Kat sana banyak sangat kedai2 baju, tudung and perabot...rambang mata juga la tengok...Tapi tak beli banyak pun...Juz beli tudung2 (lebih dari satu)hehehe... kain ela untuk aku, baju t.shirt husband aku, toto ngan Gaun untuk Qaleesya je...Kata je sikit tapi penuh juga satu kereta...hehehe...Sampai rumah dekat maghrib...Penatnyeeee...
Nak tengok tak gaun Qaleesya yang baru beli tu...cantikkkkk tau...

Belah depan...
Mama beli kat Jualan Puspanita kat opis
Belah belakang
Ni yang papa beli kat Nilai 3...

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...