topbella

Thursday, March 24, 2011

Makan2 di RasaMas Putrajaya


 Harini ari GAJI...Aku ngan member2 opis, Renny, Kak Shaz and Aida, masing2 plan and pakat nak makan kat mana untuk lunch...Aku ingat nak makan kat KFC, nak makan ayam ngan krushers oreo tu...Tapi nampaknya tiada sambutan...huhuhu...Majority nak makan kat RasaMas...so, undian aku kalah...Makan la kat RasaMas...Kitorang takut full, so kitorang booking la siap2 dr opis...kira reserved la...
Pada asalnya kitorang nak pegi jalan kaki je ke Alamanda, memandangkan cuaca mcm nak hujan, so kitorang naik kete...Kete Renny la yang menjadi mangsa...hehehe...Sampai je Alamanda, fuhhhh...ramainye manusia...lagi2 kt mesin2 ATM...sume pekerja gov lak tu...
Masuk je RasaMas, dari jauh dah nampak "Reserved"...hehehe...kitorang punye table la tu...Pastu kitorang terus order makan...Lama jugak kitorang tunggu makanan sampai...Perut tu jangan la tanya, dah bergendang2, menyanyi2 lagu irama m'sia...lapar sgt2...Sampai je makanan, masing2 macam piranha...laju je makan, tak sampai 10 minit dah licin...Perghhh...memang sedap la...kenyang sampai tak larat nak bangun nak balik ke opis...Nasib baik pegi naik kete, kalo jalan kaki...silap aribulan ada yang naik troli carefour sampai ke opis...hahaha....
Kitorang berempat ni sempatla berpossing sebelum balik...
Jom tengok gambo2 yang sempat kitorang ambil :


Fuhhh...sedapnye ayam ni...




Aku and Kak Shaz
Aummm...Sedapnyeeeee...
Amboiii...Seronoknyeee....Mesra gitu...
Aida and Renny

1 comment:

  1. Happy sangat dapat makan camni...kan elok kalo setiap minggu leh makan ngan kawan2 camni...hilang sikit tension keje...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...