topbella

Sunday, March 13, 2011

MATTA FAIR 2011 Di PWTC




Hari Sabtu lepas (12 Mac 2011), masa tu aku tengah tido, tiba2 je aku terkejut macam ada orang gerak aku...Rupa2nya mak mertua aku gerak aku suh sembahyang Asar...Lepas selesai je, cepat2 dia suh aku bersiap nak ajak aku pegi MATTA FAIR 2011 kat PWTC...Aku agak terkejut jugak la coz masa tu dah dekat pukul 6.00 petang...hmmm...tak agak lewat ke nak pergi ni...

Disebabkan aku tengah mamun, aku pun tak kata apa and terus bersiap...Lepas bersiap, bapak mertua aku pun kata JOM!!!Aku pun kelam kabut la coz anak aku masih tido...Tak sempat nak siapkan Qaleesya pun, aku terus angkat Qaleesya...Nasib baik dia tak nangis...

Aku pergi berempat, aku, bapak mertua aku, mak mertua aku, Qaleesya and adik ipar aku (Aisha)...Kitorang naik LRT...Sampai je kat sana, Mak Datuk!!!Ramai nya manusia...Nak masuk pun kena beratur panjang and kena bayar RM3 plak tu...Untung besar la dorang... 
Kat sana dorang wat promotion sampai 3 Hall...Hall 1 untuk domestik, Hall 2 untuk oversea and Hall 3 pun untuk oversea jugak...Tapi destinasi yang paling penting yang kitorang cari adalah Bandung...Tapi aku jenguk2 la kat area domestik...saje2 tengok promotion yang dorang buat...mana tau murah, leh la book...hehehe

Apa2 pun, aku sempat la bergambar kat sana...tapi tak banyak coz terlampau ramai manusia and gambar tak berapa terang,macam malap2 sikit...kamera aku tak berapa bagus kot...Sampai rumah, terlepas maghrib...coz tak sedar cepat betul masa berlalu...huhuhu...
Kat belakang ni buah2an real tau bukan replika...macam2 buah ada...
Aisha, Qaleesya, Umi and Walid
Ramai betul manusia...sesak...


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...