topbella

Monday, March 14, 2011

Papa Balik Dari Johor....

Semalam husband aku baru balik dari Johor..Husband aku jadi urusetia pameran untuk Karnival Jom Masuk U kat sana...Terkejut aku bila ambil dia kat opis petang tu...Banyak betul barang dia shopping kat sana...coz dia kata tak nak bershopping kat sana...Tiba2 je penuh satu kereta...Semua untuk Qaleesya plak tu...huhuhu...untuk aku takde...sedihhhh aku...
Takpela,Qaleesya punya pun mama leh tumpang sekali kan...hehehe...

Sampai je rumah, papa letak la semua barang2 yang papa beli kat depan Qaleesya...Menjerit2 Qaleesya...suka sangat la tu...Sticker harga barang2 yang papa beli  kat sana papa tak tanggalkan pun, saje nak tunjuk kat mama la tu...Disebabkan terlalu banyak papa belikan untuk Qaleesya, sampai Qaleesya pun pening tak tau nak main yang mana satu...Lepas main bear, dia main beg pooh, lepas main beg, dia main piano,pastu dia main bear balik...Mama pun pening tengok Qaleesya...Bila mama ambil bear, konon2 nak sorokkan, Qaleesya menjerit2, konon2 marah main bear dia la...kedekut betul anak mama ni...Tapi aku ni kan jahat sikit, saje nak sakat Qaleesya...Aku slumber je ambil, peluk2, cium2 bear tu...saje bagi Qaleesya geram...hehehe...Seronok aku dapat wat dia geram...
Ni la barang2 yang papa beli utk Qaleesya...

Elehhh!!!Ingat papa sorang jeke shopping barang tuk Qaleesya....Mama pun ada belikan Qaleesya kasut and baju baru la arini...hehehe...


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...