topbella

Wednesday, March 9, 2011

Qaleesya 7 Month Old...


Pejam celik...Pejam celik...Qaleesya dah 7 bulan rupanya...Semakin comel dan bijak anak mama ni...Sekarang dah pandai nak bergaya...Pantang mama pakai lipstik and make up, Qaleesya sibuk juga nak pakai...tapi Qaleesya tak boleh pakai apa yang mama pakai tau...Qaleesya cuma boleh pakai bedak Baby Johnson's je...hehehe...Sorry sayang...

Bila mama makan, Qaleesya pun sibuk nak makan apa yang mama makan...Kalo tak bagi, menjerit2...Pandai plak tu memilih makanan...Dah tak nak makan nestum dah...Tapi, Qaleesya tak boleh makan apa yang mama makan...Qaleesya cuma boleh makan Biskut Rusk and bubur je...hehehe...Sorry again sayang...

Bila mama dengar radio and menyanyi...Qaleesya pun sibuk nak menyanyi and menggeleng2kan kepala...Tapi  sayangnya, mama tak faham apa yang Qaleesya nyanyi...coz bila mama buka lagu nasyid, rock, dance and apa2 je muzik...Qaleesya nyanyi benda yang sama je...
"BaBaBaBaBaBaBa"...

Apa2 pun, Syabas anakku...Anak mama dah tunjukkan yang anak mama semakin bijak dan kemajuan peringkat demi peringkat....

"Mama sayang Qaleesya...Ummuahhh!!!!1000x"

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...