topbella

Saturday, March 26, 2011

Qaleesya Celebrate Birthday Uncle Ali Di Melaka

Hehehe...Kalo tgk tajuk tu mcm tak logik kan...Qaleesya kecik lagi tapi boleh plak celebrate birthday uncle dia...Apa2 pun nak kenalkan la dulu kat korang sume...Ali ni adik ipar aku..Dia baru balik dari Sarawak coz baru habis latihan PLKN kat sana...Dia ni baru je abis SPM...Nak tahu result dia tak?Takpe, kalo korang tak nak tahu...Tapi aku nak bagitau jugak..
Dia dapat 6A (3 A+, 2A-, 1A) dan 3B...
Sebenarnya, aku balik umah mak mertua aku kat BTR seminggu...Memandangkan aku bekerja ,so mak mertua aku kena la jaga Qaleesya sepanjang waktu aku bekerja...Pada waktu yang sama, mak mertua aku nak kena pergi Melaka coz nak ambil adik ipar aku (Ali) yang baru amik keputusan SPM nya kat sana...Secara kebetulan juga, adik ipar aku Nuana yang belajar Medik kat Melaka kirim barang...So, mak mertua aku terpaksa la bawa Qaleesya sekali...Birthday Ali sebenarnya pada 26 Mac ni...So, celebrate la sekali kat Melaka...Dorang celebrate kat Pizza Hut...Yang sedihnya tu aku tak dapat nak ikut dorang coz bekerja...Makcik husband aku (Amati Yam) dari Penang pun join sekali....Amati Yam ni la yang paling banyak berjasa pada keluarga husband aku...Husband aku ni pun agak rapat jugak la ngan Amati Yam ni coz Amati Yam la yang jaga husband aku masa kecik dulu...Aku pun sayang ngan Amati Yam ni coz dia sangat baik...Love u Amati Yam...Muah3x....
Takpela, aku dah mula meleret2 and melalut2 dah ni coz dah tengah malam...mengantukkkkkkkk....Baik aku stop kat sini....
Jom la kita cuci2 mata tgk gambar kat bawah ni...
Amati Yam and Birthday Boy (Ali)
Nuana, Amati Yam and Birhday Boy (Ali)
Aksi Birthday Boy...Ni gara2 makan Pizza la ni....hehehe
Amboiii...tgk la Qaleesya tu...boleh plak baring atas meja...

Qaleesya, Umi and Walid..Suka Umi dapat jalan2 ngan cucu dia...

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...