topbella

Wednesday, March 23, 2011

Rumah Idaman Ku

Ini la rumah idaman ku...Setiap kali balik rumah  nenek, aku mesti nak lalu depan rumah ni...Aku sempatla snap curi2 dari tepi jalan...sori ye tuan rumah...
Aku dalam proses nak buat rumah sekarang ni...Aku wat gov loan...Pelan baru submit..Hope segala urusan dipermudahkan and rumah aku ni cepat siap...Aku dah tak sabar nak ada rumah di tanah sendiri....
Ini pelan tapak...Gabungan idea aku ngan husband
Pandangan Sisi Hadapan...Aku ada tiru2 sikit design rumah idaman aku tu...
Pandangan Sisi ni aku wat sliding door coz tak dapat nak wat sliding kat belah depan...Banyak sikit cahaya masuk kalo waktu siang...Boleh aku jengah orang sebelah...hehehe

2 comments:

  1. waaa..canteknyer umah..smoga dipermudahkan segala urusan k..t da ciap jempot la pujie dtg umah..hihi =)

    ReplyDelete
  2. Insya-Allah, Amin...minta2 la PujiE...masin mulut ko!Nanti kalo umah dh siap akak wat openhouse jemput PujiE and kawan2 yg lain ek...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...
 
Journey Of My Life© Dise├▒ado por: Compartidisimo