topbella

Thursday, March 3, 2011

Tengah Gila Beshopping Di Internet

Arini opis aku sunyi je...nak kata kosong tu tipu la sangat kan...Sebenarnya, orang2 yang suka wat riuh and wat opis macam pasar dah takde...dorang terlibat ngan meeting kat luar...kategori aman la kat opis arini tanpa gangguan...mummy kt opis pun takde...Yaho0o0o0o!!!!Merdeka!!!

2 ke 3 ari ni, aku mengadap pc je...kalo tengok dari jauh, masing2 sure kata khusyuknye minah ni wat keje...rajin gile...hehehe...tapi kalo tengok dari dekat...Cehhh!!!Tengah servay baju2 baby rupanya...tak guna betul...Sebelum ni aku agak takut jugak la nak beli or shopping melalui internet ni...tapi, kakak aku ni yang mengajar aku....saje je nak bagi kering and habis duit aku...macam tau2 je duit tengah penuh kat poket...Eh, bukan poket tapi kat bank...saje nak bagi aku bankrup...tapi, tak la sampai bankrup kan...

Sekali shopping je dorang hantar by pos laju...so, aku tak takutla sangat.Bila dapat barang puas hati la...Dah plak, aku gian nak membeli lagi...Asalnya tu sikit2 je...Bila dikumpul2 tu cecah angka ratus la jugak...nak tahu berapa???hmmm...takpela...kalo aku bagitau takut la plak husband aku tau...bising plak dia nanti...Tapi, kalo difikir2kan balik, ada baiknya jugak beli kat internet ni...tak kuar duit minyak pun...juz pilih2 mana berkenan, pastu booking and pay...tunggu sehari, barang pun sampai...kena plak aku ni susah sikit nak kuar shopping2 kat luar memandangkan husband aku ni bz tersangat and kerap sangat outstation...jimat masa pun ye jugak...Tapi hati2 juga kawan2...takut kena tipu or tak berpuas hati bila tengok gambar saje...kualiti pun sukar untuk dikenalpasti...So far aku bershopping melalui internet ni Alhamdulillah la, aku berpuas hati dengan apa yang aku beli... 

Apa2 pun, camna caranya aku nak hilangkan gian aku yang asyik nak membeli je ni...pantang nampak yang cantik2...murah2...sale...lagi2 baju baby....Perlukah aku jangan buka blog2 yang berkenaan???Boleh ke???Uihhh!Dugaan2...

2 comments:

  1. umpat aku ler to..ye lah aku ne kan suka buat riuh rendah kat ofis...

    ReplyDelete
  2. ala renny...janganla terasa...bukan umpat la...maksud aku korang ni yang suke memeriahkan opis..memang btul kan...korang takde, opis sunyi je tau...jangan la majuk2...senyum ckit...peace!!!

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...