topbella

Wednesday, April 27, 2011

Geram & Tension Betul Aku!!!!


Arini aku puasa..Tiba2 je hati aku beria2 nak berjalan tengahari nanti walaupun puasa...Tak kisah la ke mana pun, janji dapat berjalan...So, aku ngan officemate aku plan la berjalan2 ke Anjung pastu ke Alamanda...Tak sedar diri tu...Nak gak jalan tempat yang jauh2...Tapi macam biasa la, kalo aku ke Alamanda tu shopping barang2 anak jele...
Yang tak menyedapkan hati tu, masa aku tengah syok2 berjalan tiba2 aku dapat call dari someone la (sedara terapat)...mula2 tu mcm syok je dengar...Yela, dengar cabutan bertuah kan, sape yang tak syok!!!Dapat tiket EPL free...Fuhhh!!!Tiba2 je aku jadi takde mood...Gara2 modal RM6k punya angkara la yang wat aku tak berminat nak dengar...Kalo difikir2kan RM6k macam2 boleh aku buat...Membazir je kan sume tu...Kalo pergi bercuti ngan husband and Qaleesya pun tak terhabis duit tu...Dah la dalam proses nak wat umah and plan nak beli kete...Kalo free takpe la jugak...Lupakan jela hasrat and impian tu....
Sebenarnya, panjang ceritanya tapi aku cut2 la kat sini...Sekurang2nya aku rasa puas bila dah bercerita kat korang...walaupun korang sebenarnya pun tak berapa faham cerita aku ni...huhuhu...
Gerammmm!!!Tension!!! 

"Fuhhhhh!!!!Baru puas hati aku dapat luahkan....Hmmm...Dah boleh tdo lena pasni..."

2 comments:

  1. sabor....sabor....jgn marah sgt......^_^

    ReplyDelete
  2. hmmm...geram la cik qaseh...ada plak yang menghasut suh pegi...takut husband aku tergoda je...tu impian dia tu...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...