topbella

Tuesday, April 12, 2011

Kenduri Kawen Di Kampung Endah, Banting

Hari Ahad lepas aku ada jemputan kenduri kawen kat umah sedara aku kat Kampung Endah, Banting...Aku dijemput merewang kat sana tapi aku tak dapat nak merewang coz hubby aku keje...Ada appointment ngan kontraktor and lawyer plak ari sabtu tu untuk settlekan rumah...So, aku datang ari Ahad time sanding je ngan parents aku...
Masa kat sana jumpa la semua sedara mara aku...Uihhh...lama betul tak jumpa dorang ni....Rindu la..
Paham2 jela...Bila dah jumpa, ada saje story mory yang nak distorykan...
("apa aku cakap ni...hehehe")
...Hancusss bahasa aku...
Apa2 pun, memang syok pergi kenduri kawen tu wlaupun tak dapat lepak lama tapi time tu la semua sedara aku leh jumpa aku ngan anak aku (Qaleesya Amani)...Semua terkejut tengok anak aku dah besar...Semua cakap Qaleesya comel...Cehhh!!!Nasib baik hubby aku takde...Kalo dia ada...Mesti ayat ni yang dia akan kata :

"Qaleesya comel ikut papa dia, papa dia kan comel..."
"Qaleesya putih ikut papa dia, papa dia kan putih..."
"Tapi kalo rambut confirm ikut mama dia"

Sedangkan...Semua tu sebaliknya...Tapi untuk memuaskan and menyedapkan hati dia...selalu aku akan ulang kata2 dia tu...Kalo parents aku dengar pun, parents aku hanya senyum je....hahaha...
Suamiku...Suamiku....

Jom la tengok gambar2 yang aku snap : 

Qaleesya duduk ngan nenek...
Qaleesya pakai gelang ke...
Khusyuknya...pandang apa la tu...
Qaleesya menangis la plak...takut mama dia xde kat sebelah
Bergambar bersama pengantin....
Bergambar ngan pakcik n makcik aku...Nampak gemuk plak aku time ni...

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...