topbella

Monday, April 4, 2011

Papa Beli HTC Desire


Papa balik2 je dari outing dah wat kejutan kat mama...Balik2 tunjuk Handphone baru...Papa beli Handphone HTC Desire...Abis RM1.7k la...bukan nak bagitau mama dulu tu...Takut mama bising la tu..Apa nak wat, dah beli...takleh nak wat pe la...Balik je, papa terus memerap kat dalam bilik...menggodek2 handphone baru dia la tu...khusyuk main game...best and puas katanya coz screen besar...
Banyak function HTC Desire ni rupanya...Mantap dengan Android versi 2.1 alias Eclair...Layar AMOLED yang lapang, kameranya cukup baik dengan fokus touch...macam smartphone...memang syok la...
Tapi, papa tak nak bagi mama pinjam...katanya takut mama wat hak milik persendirian macam handphone papa yang lama tu...Mula2 kata pinjam, last2 mama wat hak milik persendirian...Papa dah tak nak perkara yang sama berulang kembali...Cukup la sekali...hehehe...

KEDEKUT tul la papa ni....Mama nak pinjam je...
Bukan nak jadikan HAK MILIK PERSENDIRIAN...
Takut sangat!!!Sabar je la.... 

2 comments:

  1. serupa ngan ray pnya hdphne...

    ReplyDelete
  2. yeke renny...bleh geng la ray ngan shaikh...tp malam2 aku je yg slalu buka internet guna htc dia tu...nak tengok blog punya pasal...hahaha...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...