topbella

Monday, April 4, 2011

Qaleesya Masuk Contest "Baby Cute Model"

Hahaha...Qaleesya masuk Contest "Baby Cute Model"...Entah kenapa tiba2 je tergerak hati nak masukkan Qaleesya...Terasa baby Qaleesya ni comel ke???Tak la jugak...Semua baby tu kan dah memang comel tapi teringin nak tengok luck anak...Mana la tau rezeki Qaleesya kan...Oleh itu, jom kawan2 kita undi Baby Qaleesya sebelum undian ditutup kerana undian anda amat bermakna dan berharga...Apa???Cara2 nya???Cara2nya senang je....

Cara-Cara Untuk Mengundi ialah :

1.Buka Facebook
2.Search Happy Baby House
3.Klik LIKE kat Happy Baby House
4.Tengok Album "Peserta Baby Cute Model"
5.Klik Gambar Qaleesya and klik LIKE....
6.Pastikan gambar Qaleesya tau!Hehehe...


OK...DONE!!!!

Terima kasih saya ucapkan kepada kawan2 yang telah mengundi, memberi support dan yang telah memberi komen2 yang membina...Jasa anda semua amatlah dikenang...Semoga Qaleesya mendapat undian tertinggi hendaknya ye....hehehe
Apa???Nak kongsi hadiah kalo menang????
Alamak kawan2...Tak dapat lah nak kongsi coz hadiah dia seperti kat bawah ni : 

Hadiah Pertama
Dress @ T.Shirt & Pant

Hadiah Kedua
Baby Tight

Hadiah Ketiga
Leg Warmer

Semua hadiah untuk baby je la kawan2...camne plak nak kongsi...hehehe...
Sori ye kawan2..Tunggu la contest yang lebih mencabar lagi...Ini kan baru permulaan...Apa2 pun terima kasih la ye kawan2...Yang tak undi lagi tu, jom la undi...
JOM...JOM...JOM..JOM...JOM UNDI QALEESYA!!!!
(macam jom heboh la plak)

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...