topbella

Wednesday, April 27, 2011

Reaksi Si Kecik Bermain

Hari Jumaat lepas, aku balik keje terus ke rumah mak mertua aku.Dua hari aku duduk kat umah mak mertua coz mak mertua and bapa mertua aku pergi Bandung 4 hari start 16 - 19 April 2011.
Aku diamanhkan menjaga adik2 ipar aku...Nasib baik Nuana (adik ipar aku) balik...Syok la jugak ada member...hehehe...Maklum jela, Sabtu- Ahad husband aku kena dtg opis...Orang bz la katakan....
Sepanjang 2 hari kat sana, aku sempat la merakamkan reaksi anak aku yang dah pandai bermain...Tambahan pulak kat umah mak mertua aku ni banyak sangat la permaianan...Suke bebenor la Qaleesya....Menjerit2 kalo main..Tapi kat sini aku tak dapat nak masukkan video so, aku masukkan gambar je... 

Hari Pertama





Hari Kedua





No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...