topbella

Thursday, May 5, 2011

~Contest Baby Comel & Comot~

Tengah membaca blog member2...Tiba2 terbaca blog Neez's Collection ada buat 
"CONTEST BABY COMEL DAN COMOT"
Paling penting pemenang diberi pada gambar baby yang paling kreatif
...Nak cuba nasib la...
JOM JOIN!!!
Juz klik kat gambar baby dibawah ni....Pastu ikut arahan seterusnya di blog tersebut...
Senang kan!


Mama Herda nak pertaruhkan gambar Baby Qaleesya Amani kat bawah ni coz mama rasa cam comel je Baby Qaleesya time ni....Geram je tengok!Hehehe....Nak cari gambar yang comot takde la plak...
QALEESYA AMANI
Baby Qaleesya ni suke sangat main bakul...Maklumlah, ada hati nak tolong mama dia nak melipat kain kononnye coz tiap2 malam Baby Qaleesya tengok mama lipat kain sorang2 sebelum tdo...Last2 mama letak Qaleesya dalam bakul...Bukan main suke die....
QALEESYA AMANI
Time ni Qaleesya baru pandai duduk...Tengoklah dia possing camne...Aksi macam nak menggoda pun ada...Sedangkan duduk tak betul, asyik nak tumbang saje...kelakar...hehehe

QALEESYA AMANI
Qaleesya baru bangun tido...Tiba2 je dia kelip mata masa nak snap pic ni....Comel and Nakal anak mama ni....


p/s :kawan2 jom la ramai2 komen...hehehe...


Nak tag kat member la:
Hajar
ShiELa
Cik QaSeH

2 comments:

  1. waaaa da pandai wat contest!
    gud luck! Qaleesya comel bangattt mst ley menang neh.. =)

    ReplyDelete
  2. hehehe...thanks pujiE...ala...tgk la sape yg jd sifu...

    Ala...Kita budak baru blajar...

    nway, thanks pujiE...hehehe...pasni leh blajar lain plak...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...