topbella

Friday, May 6, 2011

~My Aisy First Teka Teki Giveaway~

Dah sekali try masuk contest macam best je...
Tiba2 terbaca contest yang dianjurkan oleh ourlovenlife.blogspot.com.
Nak try contest ni plak la...Mana la tau luck kan...
Jom la join...Klik je kat banner bawah ni....


Mama Qaleesya nak teka Jumlah harga barang2 kat bawah ni:


RM 418.50

Harap2 betul la tekaan saya ni...kalo tak tepat, sipi2 pun takpe la...hehehe...

Tarikh Tutup : 12 Jun 2011

2 comments:

  1. salam..

    em rasanya awk tak follow lah...klu dah follow inform ye...tengkiu join...

    ReplyDelete
  2. salam
    sy dh follow tp tersilap bg id
    id saYa :mayanabilla

    tq inform

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...