topbella

Thursday, May 5, 2011

Qaleesya Menang Contest Baby Cute Model


Hai kawan2...Masih ingat lagi tak 
"CONTEST BABY CUTE MODEL" 
anjuran Happy Baby House/ Auni Collections....
Alaaa...Baby Qaleesya ada masuk contest tu baru2 ni...yang u all undi (klik LIKE) kat facebook tu...
Untuk makluman kawan2, result telah diumumkan....
Sukacita nak maklumkan, Baby Qaleesya dapat tempat PERTAMA...
Di sini Mama Qaleesya ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan ribuan terima kasih kepada sesiapa yang telah mengundi dan memberi komen2 yang membina....
Tanpa undian kawan2 Baby Qaleesya tak menang....
Terima kasih juge kepada pihak penganjur coz menganjurkan contest camni...Pasni leh la wat lagi...Nanti Baby Qaleesya join lagi ek...hehehe
Hadiah tak sampai lagi...Kalo dah sampai nanti, Mama Qaleesya akan upload kat blog ek....

TQVM...Sayang korang...Ummuah!!!!Ummuah!!!Ummuah!!!!

2 comments:

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...