topbella

Tuesday, June 14, 2011

Hadiah Bagi Contest Anakku Cute With Romper & Baby Tight


Masa kat opis, lepas lunch hour tiba2 ada bungkusan pos laju atas meja...Ingatkan aku ada order barang ke?Tapi tertanya2 jugak barang apa coz memang dah terbiasa shopping online...
Aku malas la nak fikir panjang, nak memeningkan kepala...aku terus buka bungkusan tu...bila baca resit, rupa2nya hadiah dari D'Nur Healthy & Beauty...Baby Qaleesya menang tempat pertama Contest Anakku Cute With Romper & Baby Tight. 

Nak tahu hadiahnya....
Jom tengok kat bawah ni....


Romper GAP Pink 
Tight Baby 
Korean BugsLock
10pcs KS-M Paris (Slimming Patch)

Mama Qaleesya nak ucap Thank You So Much la kepada penganjur contest ni iaitu http://nurshahfamily.blogspot.com
Hope akan datang akan ada rezeki lagi....Amin....


2 comments:

  1. beshnyerr... ni yang nak join GA@contest jer ni....:D

    ReplyDelete
  2. tu la...besh...jom la join...nnti herda akn tag nora k...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...