topbella

Thursday, June 2, 2011

Minggu Yang Menyedihkan...

Minggu ni tak tahu la kenapa....Lepas je balik dari Penang...Kepala weng2 je...Pening sgt2...Demam...Batuk...Selsema...Senang kata complete la  semuanya...Maybe cuaca kat sana panas sangat kot...Qaleesya pun ikut aku demam jugak...
Kat opis plak keje banyak ditambah partner aku bercuti 3 hari...tapi aku takde mood je nak buat keje...Tiap2 kali balik keje, mesti aku terlentang and terbongkang...Mata berat sangat...Mengantuk tahap gaban....Kadang2 sampai tak sedar husband balik keje pukul berapa....
Hai...Bila la aku nak baik dari demam ni...



No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...