topbella

Monday, June 6, 2011

Pemenang Anakku Cute With Romper & Baby Tight Contest

Pemenang2 nya adalah seperti berikut:

PERTAMA

Baby Qaleesya Amani Bt Shaikh Munasar Ramazan
(Anak saya)

KEDUA

Baby Dania Alisha Binti Aimaduddin

KETIGA

Baby Alisha

Comel2 kan pemenang2 di atas...hehehe...Mentang2 ada baby dia kat atas...
Apa2 pun terima kasih diucapkan kepada penganjur kerana memilih anak saya sebagai pemenang dan tahniah kepada para pemenang yang lain...

Kat sini saya nak la jugak pilih 1 peserta yang saya rasa cute and patut dapat hadiah...
Peserta tersebut adalah :
Adik Ellesya Afreena Mohd Nasir 


Coz pada saya dia sangat cute, pandai bergaya and bertudung lagi...Sweet je serba pink...
Cute kan!

7 comments:

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...