topbella

Monday, August 22, 2011

Berbuka Puasa Di Opis



Pada 4 Ogos 2011, aku ngan member2 opis berbuka puasa kat opis...
Masa tu kitorang ada Meeting KSU bersama Pengarah2 Negeri...Meeting tu petang je tapi disebabkan bulan puasa and dah dekat waktu berbuka, so sekalikan majlis berbuka puasa, sembahyang tarawih and moreh....

Makanan jgn tanya la memang meriah sgt2...Sampai tak dapat nak amik gambar juadah langsung coz terlalu teruja ngan juadah yang ada...Memang syok la...Dapat berbuka ngan member2...Yela, semenjak berkahwin ni mana nak rasa berbuka ngan kawan2....Tapi, kesian hubby coz terpaksa beli juadah kat pasar ramadhan and berbuka kat umah kawan  dia...






"Buat Hubby Tersayang, thanks bagi kebenaran berbuka di opis and sanggup berkorban berbuka ngan kawan2..."

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...
 
Journey Of My Life© Dise├▒ado por: Compartidisimo