topbella

Sunday, August 21, 2011

Berita Gembira....




Sebenarnya berita gembira ni dah agak basi jugak la...Nak upload tp asyik tak sempat2 je....bz sgt kebelakangan ni...tp disebabkan berita ni adalah berita gembira, nak upload la jugak....hehehe...
Semenjak aku balik dari kenduri Tok Ba kat Penang, aku asyik demam je...baik kejap pastu demam balik...makin lama makin melarat..Aku jadi risau...Pastu gerak hati aku kuat mengatakan yang aku demam macam demam ada isi je..

Lepas dekat 3 minggu tak baik2, aku ingat nak check la...Siap ajak member teman aku check tu yang tak boleh tahan tu....

Hahahaha...Korang nak tau...Terkejut aku masa tu...OMG....Ternyata memang tepat gerakan hati aku tu...Lepas je check tgk memang sah double line...terang plak tu...Memang sah aku pregnant!!!!!

Alhamdulillah....rezeki aku ngan husband...Suka la Qaleesya ada kawan pasni...Papa pun dah banyak kali "hint" kat aku...
Dia cakap, "Dah besar dah Qaleesya ni...Dah boleh dapat adik...."
Faham lah aku...tapi aku wat2 tak paham je....hehehe....

Apa2 pun...Aku bersyukur sangat2...Semoga semuanya selamat dan aku diberikan kesihatan yang baik coz dah menjelang bulan Ramadhan ni....Harap2 aku larat la puasa full tahun ni....hehehe


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...