topbella

Sunday, August 21, 2011

Birthday Qaleesya Amani 1 Year



Birthday Qaleesya Amani 1 Year pada 21 Julai 2011
Happy Birthday Anak Mama....
Dah besar dah anak mama ni ye....
Semoga anak mama ni menjadi anak yang solehah, bijak dan taat kepada ibu bapa....
Kebetulan birthday Qaleesya ni dah dekat ngan bulan puasa so, aku tak wat birthday party juz buat kenduri doa selamat bersekali ngan kenduri arwah atuk and nenek aku...
Tapi sempat jugak la snap beberapa gambar...Tapi papa takde time tu, tu yang susah sikit nak bergambar....takpe la syg...next year kita celebrate berempat ek...
Mama, Papa, Qaleesya ngan Adik....Insya-Allah....hehehe....mesti meriah nanti....
Amboiiii...bergaya nya si kecik ni.... 
Tak boleh berenggang ngan atuk...kacau atuk tgh baca yassin

No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...