topbella

Monday, August 22, 2011

Gathering Family Husband vs Birthday Balqis


Time ni sebenarnya agenda yang mengejut dan tak disangka2...Tapi memandangkan semua adik-beradik husband berkumpul, so amik kesempatan ni untuk wat makan2 la...Senang kata macam gathering family jugak la...Bukan makan2 kat umah tapi makan2 kat restoran yang adik ipar aku uruskan....Kebetulan birthday anak dia (Nur Balqis genap setahun esok)....Celebrate sekali la...tapi simple2 je...Majlis yang grand2 dorang wat kat umah....

Memang best la dapat berkumpul camni....menu pun boleh tahan la...sedap2!!!orang siam yang masak agaknye....agaknye la....coz tomyam dia mmg sedap and kaw!!!

Kitorang pergi restoran tu lepas maghrib...makan2...borak2...bergambar....balik lewat jugak la malam tu....tapi takpe coz aku tdo umah mak mertua aku kat Bandar Tun Razak masa tu....so takde masalah sangatla....hehehe....

Jom tengok gambar2 yang sempat disnap.....


 Qaleesya bergambar sekali ngan birthday girl "Nur Balqis"
 Amboi!!!!!Tengoklah Qaleesya tu....Mesranya ngan sepupu dia...
Qaleesya ni sibuk sangat nak berkawan and bermain....rimas Nur Balqis...



No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...