topbella

Monday, August 22, 2011

Gile Korean Drama




Biasala....Bulan puasa ni banyak masa yang terluang coz tak dpt nak g makan tengahari...So, aktiviti harian kalo tak tdo mengumpul tahi mata, melayan cerita korea la....
Terutamanya cerita " You Are Beautiful"...

Sebenarnya dah banyak kali tengok cite ni sampai khatam tapi rasa seronok nak tengok lagi....kelakar and best sgt2...Tambahan plak hero dia yang hensem2 and heroin dia cun...hehehe
Terlalu hensem and cute punya pasal, sampai wallpaper kat pc pun gambar Jang Geun Suk....
Dahsyat tak???

Kalo korang tak percaya try la layan cite ni....best wooo...confirm gelak pecah perut dekat part yang first2 and menangis sampai tak cukup tisu at the last part...huhuhu....First yang promote cite tu adalah adik ipar aku...Last2 aku sebarkan kt budak2 opis sampai sume gile gak tgk korean drama ni...Banyak lagi cite yang best2...tapi pada aku, ni la cerita yg paling aku minat....





Nak tengok lagi la cite ni...hehehehe....best2...


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...