topbella

Monday, August 22, 2011

Happy Birthday To Me



"Happy Birthday To Me....."
"Happy Birthday To Me....."
"Happy Birthday To Me....."
"Happy Birthday To Me....."

Hadiah dari aku untuk Aida

Hadiah dari Aida untuk aku 

Hahahaha....Nyanyi tuk diri sendiri la nampaknye...Dah tua rupanya aku ni....tp takpe, still mantain cute...hehehe...perasan la plak....
Tahun ni sedih sikit coz hari lahir ku jatuh di bulan puasa...tak dapat nak celebrate...Husband aku pun lupa nak wish...huhuhu...sedih...
Nasib baik la ada member satu opis (aida)  yang sama birth date ngan aku....So, kami bertukar2 hadiah la berdua...hahaha...TQ Aida...Sebelum birthday dah dapat present...
Tapi aku sgt2 bersyukur coz birth date bapa mertuaku pun sama gak...slalu aku celebrate sama tapi tahun ni tak dapat la coz bz mengemas rumah mak aku...maklumlah, dekat nak raya...Tahun ni plak turn balik penang kampung husband aku, so kena balik awal...

Pagi sabtu tu husband aku keje...Hmmmm...Aku dapat rasa dia dah lupa birthday aku coz tgh mlm dia tak wish pastu pagi sabtu dia pegi keje...huhuhuhu....Takpela, apa nak buat kan,orang dah lupa birthday kita...

Tapi petang tu, aku sgt terkejut coz husband aku bawa kotak secret recipe...of course la kek birthday kan...Hmmmm...Ingatkan husband aku dh lupa birthday aku...Syukur dia masih ingat....Lepas buka je, husband tak sabar suruh aku potong kek...kekenyangan aku....
Husband kata dia wrapping hadiah tu sendiri...Not bad!!!!
Tersentuh hati baca kad ucapan dari hubby...huhuhu

Lepas sembahyang maghrib, tiba2 dia bagi paper bag....dalam tu ada kotak...hehehe..dapat hadiah!!!!
TQ Sayang....Love u so much!!!!

Insya-Allah, mama akan jadi isteri yang solehah, mama yang mithali dan anak yang solehah kepada kedua ibubapa mama....amin....




No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...
 
Journey Of My Life© Dise├▒ado por: Compartidisimo