topbella

Tuesday, August 23, 2011

Hari Ni GAJIIIII!!!!!!



YAHOOOO!!!!GAJI DAH MASUK DAH!!!!
Baru leh tersenyum lebar sampai ke telinga harini....
Terasa lamanya nak tunggu harini walaupun tgh bulan aritu goment umumkan bonus separuh gaji coz bonus dah habis sebelum menunggu gaji...tak cukupppp!!!!huhuhu
Banyak sgt yang nak dibelanjakan utk hari raya ni...
Budget lari la tahun ni....huhuhu
Nasib baik aku pregnant, so tak banyak nak bershopping utk aku la tahun ni....walaupun husband dah offer utk pilih baju and aksesori lain utk raya nanti....Aku kan nak jadi isteri solehah, so tak nak la membazirkan duit husband sgt...cukup la mana2 yang penting2 aje...hehehe...
(cehhh...baik la konon...)

Apa2 pun...harini last nak prepair apa2 yang masih belum dibeli, termasuk la kuih raya and nak tukar duit raya....
Ada sape2 nak tukar duit raya arini.....???Ingat nak kirim je...Malas la nak beratur kat bank...hehehe


No comments:

Post a Comment

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...