topbella

Wednesday, October 26, 2011

Majlis Sambut Raya & Hari Merdeka KKM di PICC

Raya tahun ni kan time merdeka....so, Kementerian Kesihatan Malaysia sambut sekali jela...jimat sikit kos...tak la habis duit Kerajaan kan...hehehe...Time ni tak semua nama naik untuk pergi ke majlis tersebut...tapi ada gak yang takde nama tapi gi gak...hahaha...makan free sapa tak nak gi kan....Apa2 pun memang meriah...Walaupun aku pregnant, possing tu satu kewajipan...(amboi....tak sedar perut makcik ni tgh buruk.....)
                                          
Tapi frust coz walaupun duduk dekat ngan stall makanan (konon2 dengan harapan dapat merasa semua makanan tapi tetap tak dapat....huhuhu...sedih...Nasib baik aku dapat rasa kambing panggang golek... Satay je kempunan nak makan...terliur aku...Last2 sbb nak isi perut bagi kenyang....terpaksa la makan cappati ngan roti canai tambahan ada air teh tarik...Dah macam kat kedai mamak dah....Takpelah, yang penting meriah and kenyang perut ni....

Jom tengok gambo2 kitorang...hehehe







2 comments:

  1. aiyokkkkkkkkkk....baru kuar entry ni........

    ReplyDelete
  2. hehehe....baru ada masa la Cik Qaseh...Pasni nak aktif balik...hehehe...

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...