topbella

Wednesday, October 26, 2011

Makan2 di Pizza Hut, Alamanda

Semenjak2 aku pregnant ni...Nafsu makan menjadi2...Terutamanya bila hari Jumaat...rehat kan panjang....so, panjang la langkah kitorang...Asyik ada je plan nak makan makanan segera ni...Tambahan ada plak syaitan2 berkepala hitam dan yang bertudung kat opis aku tu..(jangan marah ha bagi yang terasa tu...).Ada je pertanyaan nak hasut aku, '"Tengahari nak makan mana makcik?" Alaaaa...aku ni pantang orang tanya and pelawa...So, kitorang rasa macam nak makan pizza je kat Alamanda....Adoyaiiii....Macamana la berat badan tak naik 2kg tiap kali checkup....asyik2 kena marah je ngan nurse...Bila suh minum air gula merungut la plak...sampai nak pitam2 aku kat klinik kena amik darah 2 kali....Takpe la nanti lepas bersalin aku berpantang tak leh makan mcm2...aku nak pantang betul2 lepas bersalin nanti...Tu azam aku tu....hehehe...(yeke makcik ni....)Hmmm....Lepas bersalin nanti dah la nak amik cuti 3 bulan...Lama la aku tak jumpa minah 2 orang kat opis aku tu (Aida and Renny)...Mesti rindu aku ngan dorang nanti....huhuhu....Korang jangan lupa aku dah....Sedih aku nanti...


 Sempat amik gambar sup je...yang lain x sempat amik coz dah lapar sangat!


Sampai licin...lapar sangat la tu....

2 comments:

  1. sape sbnnar nye yg ajak kitorg g mkn???kalu x ikut kang kne marah cam usama ari tu kn.....hehehehe

    ReplyDelete
  2. huhuhu...korang yang ajak...tapi aku nak jugak ikut!!!!!hahahaha

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...