topbella

Sunday, August 5, 2012

OTT Berbuka Puasa Santai HCTTG 2012


4 Ogos 2012 bersamaan 15 Ramadhan 1433H, Honda City Teh Tarik Group (HCTTG) buat majlis berbuka puasa santai di Monteraz Golf & Country Club Resort...


Memang meriah coz ramai yang join...siap konvoi beramai2...tak ketinggalan yang bawak family and anak2...masing2 sporting. Tema pakaian : batik and casual yang sangat2 menarik...masing2 macam vvip pun ada...

Puasa2 ni malas nak cite panjang2...jom view gambar2 yang ada....

ZASSSSSS!!!!!!!!

 Konvoi beramai-ramai menuju ke destinasi...
Selamat Berkenalan Vios Zero Seven (VZS)
Pertemuan secara kebetulan...berbuka puasa di tempat yang sama....

Menu2 berbuka puasa ...Fuhhh...memang sedap...kenyang makan...






Suasana dan pemandangan tempat berbuka...Sweet je...Purple2 Pink...



Bagi mama peluang makan ye papa...

 Masing2 jadi ayah mithali...memberi peluang kepada para2 ibu menyantap makanan yang sedap2...TQ papa...


Tengok lah kakak Qaleesya makan keropok...
kakak asyik cakap kat mama,"Mama...kakak nak kopok sedap..." 
Keropok ikan je pun...hahaha

 Shaikh Muzaffar yang dah tak leh duk diam...asyik nak melompat2 and menoleh ke kiri ke kanan...tu yang dukung dia bawa jalan2...
Kakak Qaleesya pun dah sibuk ajak papa gi tengok sweeming pool...Sibuk dia cakap kat papa, "Papa, nak mandi kolam...nak mandi kolam..."

1 comment:

  1. Kak, cer lihat link ni, ada offer untuk botol susu baby :)
    http://my.churpchurp.com/nurulaisyahyap/share/PhilipABFB

    ReplyDelete

"Kenali Diri Ku"

My photo
Banting, Selangor, Malaysia
Saya merupakan seorang Isteri dan Mama kepada 2 cahaya mata yang comel bernama Qaleesya Amani & Shaikh Muzaffar..Minat berniaga secara kecil2an...Semoga Allah memberkati usaha ku ini...